július
29
vasárnap


Szerinted? Szerinted? A Te véleményed nélkül nem tudunk továbblépni! Légyszi! Légyszi!


Van olyan élményed Magaddal kapcsolatban, hogy annak ellenére, hogy felismerted, hogy érdemes lenne megtenned valamit, végül mégsem cselekedtél?

Van olyan élményed Magaddal kapcsolatban, hogy miután felismerted, hogy érdemes lenne megtenned valamit, habozás nélkül meg is tetted?

Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, akkor kíváncsi lennék, hogy szerinted mi az emberi cselekvés legfőbb mozgató rugója!

Idézd fel mindkét élményed részletesen, és megkapod a választ! Lásd, amit akkor láttál, halld, amit akkor hallottál, és érezd, amit akkor éreztél!

4 hozzászólás

 1. Mákos Csilla júl 29

  A válaszom kikerül a világhálóra?

 2. Dénes júl 29

  Igen

 3. Závetz Tamás júl 29

  Igen. Volt mind a két esetben részem.

 4. ifj. Tyihák Ernő aug 6

  Nagyon köszönöm e kerdeseket, s a leleteim varasa miatt keslekedtem.
  Mindket dolog megtortent velem, s en a legfőbb mozgató rugónak az “elhatarozást” tartom, ami lehet pozitiv is és negativ is a személyt illetően.
  Az en esetemben ez az elhatarozas sorozat ugy latszik pozitiv lesz, amiben az Önök Józanság programja, a kuldott bolcs gondolatok, s kezelo orvosaim, s csaladom, foleg szüleim segitsege rengeteget jelentett.
  Most ezzel a gondolatsorral a Jozansag programjanak koveteset befejezem, s sorsomrol reszletesen beszamolok a kovetkezokben, a tanulsagok levonasaval.
  Nagyon koszonom a sok segitseget, halamat fejezem ki Dudits Denesnek a Jozansag programja vezetojenek aldozatos munkajaert.
  A Józansag valoban nagyon hasznos divat lenne!!

Hozzászólok