március
7
szombat


“Az a fontos, hogy hogyan fejezed be.”


 

kép1

Emlékszel még Péterre?

Péter, a magányosan élő egykori műszaki igazgató múmiává zsugorodott holtteste az előszoba végében hevert az üveghegyen, amikor a szomszédok rátaláltak.

Péter elhitte a hozzátartozók, a szakemberek, a barátok, a társadalom és saját maga legnagyobb hazugságát: “Káros szokásainktól nehéz, sőt szinte lehetetlen megszabadulni.”

 

Szeretném, ha most Te is megismernéd azt az embert, aki Péterrel ellentétben nem dőlt be a világ legnagyobb hazugságának, miszerint vannak olyan helyzetek, amikből nem lehet felállni.

 

 

3 hozzászólás

  1. sándor márc 7

    Üdözölek Dénes!Ez fantasztikus.Egygondolatot szeretnék megosztani veled.Ahogy néztem ezt a fiut az jutott az eszembe ilyen nincs ez lehetetlen,de amikor a végére értem a filmek azt kellet látnom ,hogy igenis ez létezik,megtörtén csak akarni kell,igaz ez nagyon nehéz,de sikerülhet,és ha az ember nagyon akarja sikerülni is fog!Én ebben a hónapban leszek(ahogy a feleségem mondja 1 éves)03. 10-töl nem iszom.Ha csak belegondolok nekem mennyi energiámat fektettem bele,most öszintén mondom szégyelem magam.Nagyon igaz az a megállapitásod,hogy,könnyü az ivásról lemondani,megmondom öszintén amikor ezt a kérdést olvastam a blogba én is rögtön azt mondtam,hogy ez borzasztó nehéz.Utólag rájöttem ez nagyon rossz válasz volt.Köszönöm,hogy leirhattam,a munkádhoz pedig sok sikert,és eröt kivánok.UI ha valamit nagyon akarunk az sikerülni is fog!

  2. szabo attila márc 11

    tudod,denes volt nekem egy baratom vagy minek nevezzem-retteneteseket ittunk eggyut kb. 3 evvel ezelott a haverja atvagta a torkat es a csuklovenait mert ellopott egy par bakancsot es elitta egyedul az arat.mindketten be voltak rugva es ez a szerencsetlen elverzett abudiban.termeszetesen a masikat eldugtak de azota is arra gondolok hogy ez ez nem emberhez melto halal volt es neha ott latom valahol onmagam is

  3. KIDMEN márc 22

    Kedves Dénes!
    Én és a családom a pokolban voltunk a férjem játékszenvedélye miatt.Igen,mindenkinek üzenem,hogy ha nagyon akarunk valamit,fel lehet állni,még a pokolból is ki lehet jönni!Hogy hogyan?Őrült módon akartam kijönni,megszállottan kerestem a megoldásokat!Mindent elolvastam ami csak létezett!és ezekből raktam össze magamnak a lépéseket!És így talált ránk a megoldás is,Dénes személyében,és ő segített nekünk a szenvedélybeteget talpra állni,kihozni onnan ahonnan mindenki azt gondolná hogy NEM LEHET!
    DE LEHET!Jó, az akarat sokszor kevés,szükséges egy jó segítő is,de azért akkor is csak magunk érhetjük el a megoldást,főleg ha őrült módon akarjuk!

Hozzászólok